LO

Ik ben meester Bart, 26 jaar oud en geboren in Leuven.Bart VDB

Sinds dit schooljaar mag ik lichamelijke opvoeding geven aan alle kleuters en leerlingen van de lagere school. Het is mijn doel om onze leerlingen jaar na jaar te zien evolueren op motorisch vlak.

Onze kleuters maken elke week kennis met nieuwe bewegingsaccenten op een speelse manier. Ze krijgen de kans om zelf nieuwe dingen te ontdekken, worden uitgedaagd op verschillende niveaus en krijgen de mogelijkheid om zich op eigen tempo verder te ontwikkelen op motorisch vlak.

Onze school vindt het heel belangrijk dat ook kleuters voldoende watergewenning krijgen. Hierdoor gaan wij met het 2de en 3de kleuterklasje ook maandelijks zwemmen.

Leerlingen van het lagere onderwijs ontdekken dan weer verschillende sporttakken binnen de sportwereld. Balsporten, Terugslagspelen, atletiek, gymnastiek en zwemmen zijn maar enkele onderdelen die aan bod komen tijdens het schooljaar. Zo probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een gezonde en sportieve levensstijl voor al onze leerlingen.

Naast LO help ik ook anderstalige nieuwkomers zich zo snel mogelijk in onze school te integreren.