Ouderproject

Mounira BoualahoualIk ben Mounira Boualahoual, geboren en getogen in Limburg, maar sinds mijn huwelijk ben ik in Mechelen komen wonen. Naast  mijn werk op school en fulltime job als mama van drie kinderen, sport ik ook graag.

Op school werk ik aan het project “school en ouder”. Voor dat project kom ik twee keer per week met de mama’s samen in “de moedergroepen” om zo te proberen het Nederlands wat onder de knie te krijgen. Ook probeer ik alle anderstalige ouders verder te helpen die problemen hebben met het begrijpen van wat er gebeurt op school, wat er in de briefjes staat en om het communiceren met de school vlot te laten verlopen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed en begrepen voelt in deze school en daar wil ik mij ook voor inzetten.