SES

KarenHallo iedereen,

Mijn naam is Karen Lenaers en ik ben al vele jaren een vaste waarde in de Puzzel en De Bel.

In het verleden ben ik op deze school al heel wat uitdagingen aangegaan.

Van moedergroepen en anderstaligen tot turnjuf en natuurlijk mijn grootste passie: de tweede kleuterklas.

Door een ongelukkige val laat mijn gezondheid het niet altijd toe om full-time in de klas te staan en zo kreeg ik de nieuwe uitdaging om ses-juf te worden.

Ik ondersteun de kleuterjuffen in hun dagelijkse werking, maar je vindt me ook in het eerste leerjaar.

Ik heb een job vol afwisseling en ik leer zelf nog elke dag nieuwe dingen bij.

Vooral de liefde en leergierigheid van onze kids motiveert me om elke dag met een lach aan het werk te gaan.

Groetjes, juf Karen

Enkele jaren geleden heb ik de keuze gemaakt mij volledig te focussen op de zorg die wij bieden aan onze kinderen.Peggy

Hiermee wil ik er toe bijdragen de mogelijkheden en kwaliteiten van elk kind tenvolle te  ontwikkelen.

Mijn jarenlange ervaring als klasjuf in het tweede en vierde leerjaar in ‘De Puzzel’, zet ik dan ook in  om dit op een kwaliteitsvolle manier te doen.

Door een vertrouwensvolle relatie op te bouwen met de kinderen en de ouders, hoop ik velen te kunnen helpen !

Hoi allemaal,

Ik ben juf Nina. Ondertussen een bekend gezicht in De Puzzel, maar helemaal nieuw in De Bel.

Dit jaar ben ik een deel van het SES-team en bied ik hulp in de klassen van de eerste graad.

Wanneer we aan co-teaching doen, ondersteun ik de juf tijdens de les in de klas. Op andere momenten werk ik ook met kleine groepjes leerlingen. Door samen te werken en regelmatige te overleggen met de klasjuf en de zorgcoördinator,  slagen we er in om in te spelen op deNina Bronders mogelijkheden, noden en kwaliteiten van elke leerling.