Zorg

RinaIk ben Rina Verstrepen, zorgcoördinator in ‘De Puzzel’ en in ‘De Bel’.

Binnen het zorgbeleid staat de totale ontwikkeling van het kind centraal. Er wordt rekening gehouden met de interesses en verschillen tussen de kinderen.

Dit doen we door:

- oog te hebben voor elk kind en zijn talenten

- continuïteit in de zorgbegeleiding van elk kind, gedurende zijn/haar ganse schoolloopbaan.

Hallo iedereen,Karen

Mijn naam is Karen Lenaers en ik ben al vele jaren een vaste waarde in de Puzzel en De Bel.

In het verleden ben ik op deze school al heel wat uitdagingen aangegaan.

Van moedergroepen en anderstaligen tot turnjuf en natuurlijk mijn grootste passie: de tweede kleuterklas.

Door een ongelukkige val laat mijn gezondheid het niet altijd toe om full-time in de klas te staan en zo kreeg ik de nieuwe uitdaging om ses-juf te worden.

Ook neem ik de zorg van de peuters, eerste kleuterklas en tweede kleuterklas voor mijn rekening. Dit zowel in De Bel als in De Puzzel.

Dit houdt in dat ik de kleuters intens opvolg maar ook dat ik de kans krijg om mijn collega’s te coachen om samen te werken aan een sterker klas milieu. Zo halen wet het beste uit elk kind.

Ik heb een job vol afwisseling en ik leer zelf nog elke dag nieuwe dingen bij.

Vooral de liefde en leergierigheid van onze kinderen motiveert me om elke dag met een lach aan het werk te gaan.

Groetjes, juf Karen