Peuterklas

Hallo allemaal,

Al enkele jaren ben ik met veel plezier en toewijding juf van de peuterklas in basisschool De Puzzel. Ik vind het heel fijn om voor uw peuters te zorgen, samen met hen nieuwe dingen te ontdekken, hun leefwereld uit te breiden en hun zelfredzaamheid te bevorderen.

In de peuterklas is het leuk vertoeven voor de 2,5 jarigen.
Ze kunnen zich ten volle uitleven in verschillende bewegings- en speelhoeken.

In de klas werken we met gekende methodes als ‘Dag Jules!’ en ‘Bonte Boel’, en krijgen uw kinderen ook ruimte om zelf thema’s aan te brengen.
In september wordt gestart met een kleine groep, die in de loop van het schooljaar aangroeit tot een volwaardige klas van maximum 25 peuters.

Onze school kiest bewust voor kleine klasgroepen, zo krijgt elk kind de nodige aandacht en zorg.

Op school gaat voor uw kind een nieuwe wereld open. We geven hen de kans om op een rustige manier te wennen aan hun schoolloopbaan.

Begin dit jaar ben ik bevallen van mijn tweede zoontje. Daardoor heb ik ervoor gekozen om halftijds te werken. Juf Natascha neemt de klas over als ik er niet ben. Samen gaan we er een onvergetelijk jaar voor uw peuter van maken!

Groetjes,

juf Katrien

Dag iedereen,

Ik ben juf Natascha en ben een nieuwe kleuterjuf in De Puzzel.  Dit schooljaar combineer ik twee taken.  Op de even weken sta ik helemaal paraat voor de peutertjes en op de oneven weken ben ik zorgjuf in de kleuterschool.

Ik vind het heel belangrijk dat elk peutertje zich helemaal thuis voelt op school en in de klas.  Want enkel als een kindje zich gelukkig voelt kan het zijn leefwereld volop ontdekken en heel veel leren.

Samen maken we er een mooi allereerste schooljaar van voor uw peuter.

Groetjes,Natascha

juf Natascha