Secretariaat

Hallo allemaal,Sandra

Mijn naam is Sandra Cerstiaens en werk al een hele tijd als administratief medewerker in BSGO De Puzzel en in  BSGO De Bel.  Ik ben de juf die u als eerste begroet als u de school binnenkomt.

Zo probeer ik al uw problemen op te lossen in verband met uw kindjes, samen met de directeur en de andere leerkrachten.  De nieuwe kindjes schrijf ik in, de pubers van het 6de leerjaar schrijf ik in juni uit en ik verwerk ook de verdere leerlingenadministratie. De boekhouding van de school voer ik volledig uit. Ik zorg ervoor dat uw centjes op de juiste plaats komen en dat alle facturen van de school betaald zijn, dat de bestelling tijdig aankomt, zodat uw schatjes veel kunnen leren tijdens de jaren dat ze hier op school zitten. 

Ook aan mijn lieve collega’s denk ik natuurlijk, alle juffen en meesters liggen mij nauw aan het hart en probeer ik hun budget onder controle te houden en probeer ik ervoor te zorgen dat ze op tijd hun centen krijgen. Sinds kort denk ik ook aan de veiligheid van onze beide scholen zodat er in een veilige omgeving les kan gegeven worden.

Ik ben in De Puzzel op maandagnamiddag, dinsdag + woensdag (een volledige dag), donderdagnamiddag en afwisselend op vrijdag (volledige dag). Maar ik ben constant bereikbaar via mail en telefoon.

Groetjes,

Sandra

 

 

 

 

Mounira